Boogieland Webshop

Koop hier je losse les, een personal training , Boogieland Merchandise of sluit een abonnement af.
MEMBERSHIPS
LESSEN
BASISCURSUS
PERSONAL TRAINING

ROOKIE

Met dit lidmaatschap kun je 5 keer per maand meedoen met alle groepslessen. Let op: De loopduur van dit lidmaatschap is minimaal 3 kalendermaanden en wordt daarna automatisch maandelijks verlengd. Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

45.00 monthly

View

HEAVYWEIGHT

Dit lidmaatschap geeft je onbeperkt toegang tot alle groepslessen techniek- én zaktraining. Let op: De loopduur van dit lidmaatschap is minimaal 24 kalendermaanden en wordt daarna automatisch maandelijks verlengd. Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

49.00 monthly

View

MIDDLEWEIGHT

Dit lidmaatschap geeft je onbeperkt toegang tot alle groepslessen techniek- én zaktraining. Let op: De loopduur van dit lidmaatschap is minimaal 12 kalendermaanden en wordt daarna automatisch maandelijks verlengd. Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

55.00 monthly

View

LIGHTWEIGHT

Dit lidmaatschap geeft je onbeperkt toegang tot alle groepslessen techniek- én zaktraining. Let op: De loopduur van dit lidmaatschap is minimaal 3 kalendermaanden en wordt daarna automatisch maandelijks verlengd. Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

65.00 monthly

View

FLYWEIGHT

Dit lidmaatschap geeft je onbeperkt toegang tot alle groepslessen techniek- én zaktraining. Let op: De loopduur van dit lidmaatschap is 1 maand en start vanaf het moment van aankoop. Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

75.00

View

TRIAL WEEK

7 dagen onbeperkt toegang tot alle groepslessen bij Boogieland voor slechts €15. De 7 dagen starten vanaf het moment van aanschaf. Je reserveert je plekje via het rooster op Virtuagym. Deze actie is bedoeld voor éénmalig gebruik.

15.00

View

1 Groepsles

Met deze losse les kun je eenmalig meedoen aan de groepslessen van Boogieland. Koop hier je credit, en reserveer je plekje in het rooster.

15.00

View

10 Rittenkaart groepsles

Tien keer knallen. Geschikt voor alle groepslessen. Nadat je je gegevens hebt ingevuld en betaald hebt, kun je een plekje voor jezelf reserveren voor de les van jouw keuze in het rooster. Leuk! Deze strippenkaart is 6 maanden geldig na aankoop. Als je nog vragen hebt kun je ons mailen op info@boogieland.nl.

135.00

View

Basiscursus

De PERFECT START cursus om in 4 trainingen de basis van de sport te leren. Nadat je je gegevens hebt ingevuld en betaald hebt, kun je een plekje reserveren voor de basislessen van jouw keuze in ons groepslesrooster. Leuk! Als je nog vragen hebt kun je ons altijd mailen op info@boogieland.nl.

55.00

View

1 Personal Training - privé of duo

1 credit voor een personal training van 60 minuten met 1 of 2 personen. Deze credit is 6 maanden geldig. Weet je al met welke trainer je aan de slag wilt, plan zelf samen met je trainer een moment. Of stuur een mailtje naar info@boogieland.nl en dan verzorgen wij een trainer voor je.

75.00

View

1 Personal Training - kleine groep

1 credit voor een personal training van 60 minuten met 3 of 4 personen. Deze credit is 6 maanden geldig. Weet je al met welke trainer je aan de slag wilt, plan zelf samen met je trainer een moment. Of stuur een mailtje naar info@boogieland.nl en dan verzorgen wij een trainer voor je.

100.00

View

10 Rittenkaart Personal trianing

Rittenkaart voor 10 Personal Training sessies, geldig voor 10 sessies van 1 uur voor 1 tot 2 personen en zijn 6 maanden geldig. Bruikbaar voor alle Personal Training categorieën. Personal Training gebeurd altijd in overleg met de trainer en die zal ook de sessies inboeken. Als je nieuw bent neem dan contact op met info@boogieland.nl.

695.00

View

20 rittenkaart Personal Training

Rittenkaart voor 20 Personal Training sessies, geldig voor 20 sessies van 1 uur voor 1 tot 2 personen en deze zijn 6 maanden geldig. Bruikbaar voor alle Personal Training categorieën. Personal Training gebeurd altijd in overleg met de trainer en die zal ook de sessies inboeken. Als je nieuw bent neem dan contact op met info@boogieland.nl

1345.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......