Tarieven

Losse les
Abonnementen
Basiscursus
Specials
Personal Training
Merchandise

Losse Les

Koop hier een credit om je losse les te reserveren in het rooster van Boogieland. Zie de FAQ om te bepalen welke les voor jou het beste is. Meld je alsjeblieft een kwartiertje voor je les aan bij de balie. Succes!

15.00

View

Vrij trainen

Met dit credit kun je 50 minuten vrij trainen op een bokszak binnen of op de binnenplaats van Boogieland. Dit is geen groepsles! Nadat je je gegevens hebt ingevuld en betaald hebt, kun je een plekje voor jezelf reserveren voor het slot van jouw keuze in het rooster. Leuk! Als je nog vragen hebt: maal naar info@boogieland.nl

7.50

View

10 Rittenkaart groepsles

Rittenkaart voor 10 groepslessen, 6 maanden geldig. Tussen losse les en abonnement in. Nadat je je gegevens hebt ingevuld en betaald hebt, kun je een plekje voor jezelf reserveren voor de les van jouw keuze in het groepslesrooster. Leuk! Als je nog vragen hebt kun je ons mailen op info@boogieland.nl

130.00

View

10 Rittenkaart vrij trainen

Rittenkaart voor 10 keer vrij trainen, 6 maanden geldig. Met deze credits kun je individueel trainen op een van onze bokszakken binnen of buiten op de binnenplaats. Dit kan met een van onze audiotrainingen of lekker op je eigen tempo. Nadat je je gegevens hebt ingevuld en betaald hebt, kun je een tijdslot voor jezelf reserveren voor het moment van jouw keuze in het vrij trainen rooster. Leuk! Als je nog vragen hebt kun je ons mailen op info@boogieland.nl.

65.00

View

Abonnement 12 + 2 gratis maanden vast, betaling in 1 keer

Onbeperkt toegang tot alle groepslessen techniek- én zaktraining, Loopduur 14 maanden. Betaling is in een keer, vooraf. Met gratis Boogieland T-shirt! Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

588.00

View

Abonnement 3 kalendermaanden vast, automatisch verlengend

Meest gekozen! Onbeperkt toegang tot alle groepslessen techniek- én zaktraining, Loopduur minimaal 3 kalendermaanden, wordt daarna automatisch maandelijks verlengd. Met gratis Boogieland T-shirt! Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

55.00 monthly

View

Abonnement 12 kalendermaanden vast, automatisch verlengend

Onbeperkt toegang tot alle groepslessen techniek- én zaktraining, Loopduur minimaal 12 kalendermaanden, wordt daarna automatisch maandelijks verlengd. Met gratis Boogieland T-shirt! Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

49.00 monthly

View

Eenmalig maandabonnement

Dit lidmaatschap is enkel één maand geldig. Onbeperkt toegang tot alle groepslessen techniek- én zaktraining, Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

69.00

View

Basiscursus

Vier lessen om de basis van de sport te leren. Boek je in voor de basiscursus in 4 avonden, óf boek je in voor de 1-daagse basiscursus. In allebei leer je exact hetzelfde, alleen het tijdsbestek waarin je het leert is verschillend. Nadat je je gegevens hebt ingevuld en betaald hebt, kun je een plekje voor jezelf reserveren voor de les van jouw keuze in het groepslesrooster. Leuk! Als je nog vragen hebt kun je ons mailen op info@boogieland.nl

45.00

View

Trainerstraining

10.00

View

1-2 Pers. Personal Training

Één Personal Training sessie van 1 uur voor 1 tot 2 personen, deze is 6 maanden geldig. Bruikbaar voor alle Personal Training categorieën. Personal Training gebeurd altijd in overleg met de trainer en die zal de les ook inboeken. Als je nieuw bent neem dan contact op met Jens (jens@boogieland.nl). Voor grotere groepen graag mailen aan administratie@boogieland.nl.

75.00

View

3-4 Pers. Personal Training

Één Personal Training sessie van 1 uur voor 3 tot 4 personen, deze is 6 maanden geldig. Bruikbaar voor alle Personal Training categorieën. Personal Training gebeurd altijd in overleg met de trainer en die zal de les ook inboeken. Als je nieuw bent neem dan contact op met Jens (jens@boogieland.nl). Voor grotere groepen graag mailen aan administratie@boogieland.nl.

100.00

View

10 rittenkaart Personal Training

Rittenkaart voor 10 Personal Training sessies, geldig voor 10 sessies van 1 uur voor 1 tot 2 personen en zijn 6 maanden geldig. Bruikbaar voor alle Personal Training categorieën. Personal Training gebeurd altijd in overleg met de trainer en die zal ook de sessies inboeken. Als je nieuw bent neem dan contact op met Jens (jens@boogieland.nl). Voor grotere groepen graag mailen aan administratie@boogieland.nl.

695.00

View

20 rittenkaart Personal Training

Rittenkaart voor 20 Personal Training sessies, geldig voor 20 sessies van 1 uur voor 1 tot 2 personen en deze zijn 6 maanden geldig. Bruikbaar voor alle Personal Training categorieën. Personal Training gebeurd altijd in overleg met de trainer en die zal ook de sessies inboeken. Als je nieuw bent neem dan contact op met Jens (jens@boogieland.nl). Voor grotere groepen graag mailen aan administratie@boogieland.nl.

1,345.00

View

Rumble Bokshandschoenen

Echt leren bokshandschoenen. Verkrijgbaar in wit of zwart in de maten 12oz, 14oz en 16oz. Bestel hier en haal op in Boogieland!

55.00

View

Rumble scheenbeschermers

Mooie stevige scheenbeschermers, verkrijgbaar in S/M/L in de kleuren wit of zwart. Bestel nu en haal op aan de balie!

45.00

View

Gouden Giftcard t.w.v 3 lessen

De gouden giftcard komt in een mooie gouden envelop, dus een mooi cadeautje om weg te geven. Bestel 'm hier en haal hem op bij de balie! Of stuur een mailtje naar info@boogieland.nl en laat hem opsturen.

45.00

View

Bandage

Bestel nu en haal af bij de balie! Windsels verkrijgbaar in de kleuren rood, okergeel, groen, blauw, paars, wit, zwart en geel.

10.00

View

Gouden Giftcard t.w.v 1 les

De gouden giftcard komt in een mooie gouden envelop, dus een mooi cadeautje om weg te geven. Bestel 'm hier en haal hem op bij de balie! Of stuur een mailtje naar info@boogieland.nl en laat hem opsturen.

15.00

View

Cadeaupakket: Giftcard + Boogiebag

Geef een gouden giftcard t.w.v 1 les + Boogiebag cadeau! Nu voor €29,- i.p.v €32,50

29.00

View

Gouden Giftcard Basiscursus

De gouden giftcard komt in een mooie gouden envelop, dus een mooi cadeautje om weg te geven. Bestel 'm hier en haal hem op bij de balie! Of stuur een mailtje naar info@boogieland.nl en laat hem opsturen.

45.00

View

Boogiebag (incl. €4,50 verzendkosten)

Koop hier the one and only Boogiebag! Het is een multifunctionele uitvinding, ontstaan tijdens de lockdown. Om thuis trainen zo leuk, laagdrempelig en effectief mogelijk te maken. De Boogiebag is een bokszak, fitnesstool en mooie tas in één. (Inclusief elastiek, karabijnhaak, plastic zak voor zand en schroef). NB: vul je adres in op je account, zodat we weten waar naartoe we 'm kunnen verzenden. Prijs is inclusief verzendkosten, maar aan de balie van Boogieland te koop voor 17,50.

22.00

View

Boogieland Clubshirt (incl. €4,50 verzendkosten)

Koop hier het Boogieland Clubshirt. Beschikbaar in de maten XS tot XXL. Als je een shirt hebt gekocht, stuur dan even een mail naar info@boogieland.nl met je gewenste maat en adres. De prijs is incl verzendkosten, maar aan de balie van Boogieland te koop voor 20.

25.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......