Boogieland Webshop

Koop hier je losse les, een personal training , Boogieland Merchandise of sluit een abonnement af.
Trainen
Basiscursus
Personal Training
Merchandise

1 Losse Les

Een groepsles (kick)boksen, back on track, circuittraing of zaktrainging om je techniek net weer een beetje beter te maken. Word je lid op de dag dat je komt trainen, dan krijg je het lesgeld terug! Dit credit is 6 maanden geldig.

15.00

View

Abonnement 3 kalendermaanden vast, automatisch verlengend

Meest gekozen! Onbeperkt toegang tot alle groepslessen techniek- én zaktraining, Loopduur minimaal 3 kalendermaanden, wordt daarna automatisch maandelijks verlengd. Met gratis Boogieland T-shirt! Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

55.00 monthly

View

Abonnement 12 kalendermaanden vast, automatisch verlengend

Onbeperkt toegang tot alle groepslessen techniek- én zaktraining, Loopduur minimaal 12 kalendermaanden, wordt daarna automatisch maandelijks verlengd. Met gratis Boogieland T-shirt! Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

49.00 monthly

View

10 Rittenkaart groepsles

Tien keer knallen. Geschikt voor alle groepslessen. Nadat je je gegevens hebt ingevuld en betaald hebt, kun je een plekje voor jezelf reserveren voor de les van jouw keuze in het rooster. Leuk! Als je nog vragen hebt kun je ons mailen op info@boogieland.nl.

130.00

View

KORTINGSACTIE - 12 MAANDEN ABO VOORUITBETALEN

Onbeperkt toegang tot alle lessen. Betaling is in een keer, vooraf. Nu €499,-, omgerekend €41,50 per maand. Met gratis Boogieland T-shirt! Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

499.00

View

Eenmalig maandabonnement

Dit lidmaatschap is enkel één maand geldig. Onbeperkt toegang tot alle groepslessen techniek- én zaktraining, Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

69.00

View

Basiscursus

Vier lessen om de basis van de sport te leren. Boek je in voor de basiscursus in 4 lessen. Nadat je je gegevens hebt ingevuld en betaald hebt, kun je een plekje voor jezelf reserveren voor de les van jouw keuze in het groepslesrooster. Leuk! Als je nog vragen hebt kun je ons mailen op info@boogieland.nl

45.00

View

PT (personal training)

1 credit voor een personal training van 60 minuten met 1 of 2 personen. Deze credit is 6 maanden geldig. Weet je al met welke trainer je aan de slag wilt, plan zelf samen met je trainer een moment. Of stuur een mailtje naar info@boogieland.nl en dan verzorgen wij een trainer voor je.

75.00

View

PT (personal training) 3/4 personen

1 credit voor een personal training van 60 minuten met 3 of 4 personen. Deze credit is 6 maanden geldig. Weet je al met welke trainer je aan de slag wilt, plan zelf samen met je trainer een moment. Of stuur een mailtje naar info@boogieland.nl en dan verzorgen wij een trainer voor je.

100.00

View

10 Rittenkaart Personal trianing

Rittenkaart voor 10 Personal Training sessies, geldig voor 10 sessies van 1 uur voor 1 tot 2 personen en zijn 6 maanden geldig. Bruikbaar voor alle Personal Training categorieën. Personal Training gebeurd altijd in overleg met de trainer en die zal ook de sessies inboeken. Als je nieuw bent neem dan contact op met info@boogieland.nl.

695.00

View

20 rittenkaart Personal Training

Rittenkaart voor 20 Personal Training sessies, geldig voor 20 sessies van 1 uur voor 1 tot 2 personen en deze zijn 6 maanden geldig. Bruikbaar voor alle Personal Training categorieën. Personal Training gebeurd altijd in overleg met de trainer en die zal ook de sessies inboeken. Als je nieuw bent neem dan contact op met info@boogieland.nl

1345.00

View

Cadeaupakket: Giftcard + Boogiebag

Geef een gouden giftcard t.w.v 1 les + Boogiebag cadeau! Nu voor €29,- i.p.v €32,50

29.00

View

Gouden Giftcard Basiscursus

De gouden giftcard komt in een mooie gouden envelop, dus een mooi cadeautje om weg te geven. Bestel 'm hier en haal hem op bij de balie! Of stuur een mailtje naar info@boogieland.nl en laat hem opsturen.

45.00

View

Gouden Giftcard t.w.v 1 les

De gouden giftcard komt in een mooie gouden envelop, dus een mooi cadeautje om weg te geven. Bestel 'm hier en haal hem op bij de balie! Of stuur een mailtje naar info@boogieland.nl en laat hem opsturen.

15.00

View

Bandage

Bestel nu en haal af bij de balie! Windsels verkrijgbaar in de kleuren rood, okergeel, groen, blauw, paars, wit, zwart en geel.

10.00

View

Gouden Giftcard t.w.v 3 lessen

De gouden giftcard komt in een mooie gouden envelop, dus een mooi cadeautje om weg te geven. Bestel 'm hier en haal hem op bij de balie! Of stuur een mailtje naar info@boogieland.nl en laat hem opsturen.

45.00

View

Boogiebag (incl. €4,50 verzendkosten)

Koop hier the one and only Boogiebag! Het is een multifunctionele uitvinding, ontstaan tijdens de lockdown. Om thuis trainen zo leuk, laagdrempelig en effectief mogelijk te maken. De Boogiebag is een bokszak, fitnesstool en mooie tas in één. (Inclusief elastiek, karabijnhaak, plastic zak voor zand en schroef). NB: vul je adres in op je account, zodat we weten waar naartoe we 'm kunnen verzenden. Prijs is inclusief verzendkosten, maar aan de balie van Boogieland te koop voor 17,50.

22.00

View

Boogieland Clubshirt (incl. €4,50 verzendkosten)

Koop hier het Boogieland Clubshirt. Beschikbaar in de maten XS tot XXL. Als je een shirt hebt gekocht, stuur dan even een mail naar info@boogieland.nl met je gewenste maat en adres. De prijs is incl verzendkosten, maar aan de balie van Boogieland te koop voor 20.

25.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......